19 Mart 2014

supernatural s07e03:

The Girl Next Door

--- spoiler ---

.daha önce iyi yaratık muhabbeti yapmışlardı. bu sefer sam'in küçüklüğü ile ilgili bir olaydan yaptılar. ilk öpücüğün kızı yaratık çıkar, sam için annesini öldürür ve sam kaçmasına izin verir. daha sonra oğlu için öldürmesi gerekir ve sam yine peşine düşer.

.tabi tüm bu olaylar rufus'un eski bir evine yerleştikleri zamandan sonra gerçekleşir. dean'in ayağı iyileşir, sam yine kafaya darbe alır bir iki ama beyin travması şeklinde değil. aslında dean de araba için yumruk attıydı, o biraz salakça olmuş. elemanın kafa yerinde değil bir de yumrukluyorsun hesabı. karikatürize ediyorlar işte ne yapalım?

.neyse dean sonunda bu stargate atlantis'ten tanıdığımız hatunu öldürür, çocuğunun gözleri önünde hem de... sonra büyüyünce gel diyerek ortamdan uzaklaşır. ulan düşmanın yetmez gibi bir de bunu çıkartıyorlar. 2 senesi var güncel bölüme, tekrar görmeyiz ama gereksiz geldi bana. tekrar öldüreceğin kesin diyor kadına da sanki siz sütten çıkmış ak kaşıksınız sanki.

.sam'in hemen inanması da saçma oldu. eğer ilerde kötü sam olursa kesin bu olayı da kullanacaklardır herhalde. öyle bir yan bölüm oldu yani. ucube muhabbeti de bir sıkıntılı sorma gitsin.

--- spoiler ---