15 Mart 2014

supernatural s06e21:

Let It Bleed

--- spoiler ---

.tamam lisa ve ben meselesini geçiştirdiler dedimdi de bu ne şimdi ben anlamadım. hafızalarını silince güvende mi olacaklar yani? dean'e zarar vermek isteyen biri bağlantıyı kurunca savunmasız olacaklar yine. bir tek crowley'nin bunu akıl etmesi de garip tabi. bir sürü düşmanı olmalı ve bildiğin savunmasızlar. bulunmama, ele geçirilmeme gibi bir sürü büyüyü yapmalıydı castiel zamanında. en azından şimdiden sonra yapmalıydı. ne bileyim kendi araçlarını tam kullanmıyorlar.

.castiel planı hakkında da zorlama işler oluyor. güven istiyor dean'den ama balthazar beyler bile güvenmiyor. patlayabilirsin diyor, dünyanın yarısını götürebilirsin diyor. böyle bir riskin olduğu durumda castiel hiç evet der miydi? hadi diyelim evet diyecekti o halde neden raphael'i durdurmaya çalışıyor? neden kıyameti durdurdular. aynı muhabbet onda da olacaktı.

.hafiften saçmalıyorlar hikaye açısından ama ne bileyim bir şeyler yapmaya da çalışıyorlar. tekil konular daha azdı bu sezon. genel konuları vakti zamanında harcamışlar da bu sezona pek genel konu bulamamışlar gibi olmuş ama yine de olsun ne yapalım.

.altıncı sezonu dean üzerine yapmışlar gibi, sam çok geri planda kaldı. bobby bile daha ağırlıktaydı nerdeyse. şimdi eski sevgililerinden bir kadın araftan geçen yaratıkmış. 900 yaşındaymış ve geçidi açmayı biliyormuş.

.castiel insandan beslenen yaratık modunda değil de yaratıktan beslenen yaratık modunda olacak sanki. yoksa araf ile ne işleri var diye sormak isterim. tabi bu toplamda pek bir şeyi değiştirmiyor ama dean gelip engelleyecek herhalde.

.günün sonunda yine castiel'e muhtaç kaldılar, lisa'yı falan o kurtardı. sezon sonunda da uzun soluklu iknalar ile yine arkadaş mı olacaklar nedir? castiel'siz olmak artık. harcayabileceklerini sanmıyorum.

--- spoiler ---