6 Mart 2014

supernatural s06e12:

Like a Virgin

--- spoiler ---

.bakire ile arafın kapısı açılıyormuş. içerden de canavarların anasını almak istiyorlarmış. yeni konumuz bu. şimdi sevgili crowley ne düşünmüştü? araf ile ne yapacaktı? tüm bu eski konular kapandı mı hakkaten? öldü mü? geri gelmeyecek mi? yaratık anası meselesinden mi devam edecekler?

.hem sam ruhunu geri kazandı ve eskileri deşmemesi meselesini de o kadar iyi yapamadılar. castiel geldi her şeyi anlattı. normalde çıkıp gelmez ama eleman geldi. hadi anlattı diyelim, senin iyiliğin için bunlar sam muhabbetinin neresini anlamadı da geçmişte yaptıklarını düzeltmeye niyet etti?

.böyle bir dağınıklık hissiyatı oldu bende. üstelik allahın ejderhaları araftan anayı çıkarttılar. kimdir bu ejderhalar? yaratık mı kalmadı? nerden buldunuz arkadaş biraz abartı oluyor sanki böyle alıştırmayınca.

.üstelik bakire meselesi de pek saçmaydı sanki. en azından bir tanesi yetecek iken bir sürü bakire toparlamışlar. bir tanesini de olay olsun siye havadaki uçaktan kaptı abimiz. bir kısmı kurtuldu falan filan. bütünlüğü yoktu hikayenin yani.

.excalibur meselesi iyidi ama. taşa saplanmış başka bir kılınçmış da onu çekmeye çalıştı bizim dean. tripleri komikti, çekemedi tabi haliyle. sonra patlattı kayayı, kılıncı da yamulttu hehe. şakacı insan, sam'in ruhu ile keyfi yerine gelmiş gibi tabi de dur bakalım ne olacak. bir sürü de altın toparlardı.

--- spoiler ---