12 Mart 2014

revolution s02e15:

Dreamcatcher

--- spoiler ---

.rüya içinde rüya bölümü yaptılar. güzeldi, hatta bu serinin en iyi bölümüydü diyebilirim. sonunda kodu tamamlattılar. zaten kodun tamamlanmaması ve nanitlerin öleceğini düşününce daha kötü olurdu her şey. dizide elektrik gelince biter. bitmeli yani en azından.

.tabi bu muhabbeti her seferinde tekrar edecekler gibi ama yine de elektriksiz dünyada takılmalılar ki olay tamam olsun. yoksa diğer türlü çok da bir farkı kalmaz.

.neyse en son virüs yazma aşamasında bittiydi bölüm, oradan patlama falan derken nanitler aaron'un kafaya girmiş ve her şeyleri kontrol edip onu kandırarak kodu tamamlatmış oldular.

.ilkin uyandı sandı salak, düşünemedi tabi o kadarını. bu nanitler çok zeki de kendi kendilerini düzeltemiyorlar işte hehe. neyse o kadarına girmeyelim. karakterlerimizin hepsini aaron'un kafasındaki dünyada görmüş olduk. uyanma safhası, kendilerini bilme meseleleri iyidi.

.aaron'un hayatı da pek süpermiş tabi, dev ekranlar. yediği önünde yemediği arkasında, çöpte yemek görünce mesajı da koyuverdiler bu arada, soğuk bira... reklamı da çaktılar. kaç defa da tekrar ettiler. öyle işte sonuçta nanitler kazanmış oldu.

.anlamadığım şey, aaron neden bu nanitleri kabullenip de kullanmıyor? tamam iyi kötü ayrımları pek yok da ulan dünya tersine dönüş bu kadar ahlaklı olmaya ne gerek var hehe.

--- spoiler ---