13 Mart 2014

Agents of S.H.I.E.L.D. s01e15:

Yes Men

--- spoiler ---

.diziden beklemeyeceğim bir güzelliklte bir aksiyon ve üstüne gizem getirdiler. bir kere lady sif thor filmlerindeki kadın idi. o pek güzel oldu, pek iyi oldu. karşısındaki hatunu daha önce görmedim ama o da güzeldi. erkekleri etki altına alıyor ve kraliçe olmak istiyormuş.

.ward'ı etki altına aldı ve onlar bunları peşinde iken bunlar da onların uçağını ele geçirecekti ki hop lady sif günü kurtarmış oldu. şimdi lady sif'i boyunduruğu tamir ettim diye mi kandırdı? yani neden tamir etti onu pek anlamadım ama gerisi iyi idi.

.may ile ward arasında mesele olmuş da falan filanı geçtikten sonra may güvenli hattan coulson için bildirimde bulundu. biliyor dedi, biliyor dediyse kendisi de zaten biliyordur. ne işler çeviriyorlar onu bir biz bilmiyoruz tabi.

.geçen bölümde misafir evinde gördüğü şey uzaylı imiş. ben kadavraya benzettiydim aslında ama yine de damarlarında uzaylılardan gelen tedavi ile piyasada dolaşıyoruz diye karalar bağlamış. skye ise bir şey olduğu yok hayattayız diye sevinelim dedi ve bölüm orada bitti. tabi may bildirim yaptıktan sonra, şimdi hep birlikte kahine gidecekler herhalde.

--- spoiler ---