28 Şubat 2014

supernatural s06e07:

Family Matters

--- spoiler ---

.crowley abimiz geldiler tekrardan. cehennemin başında işlerin de başındaymış. dedeyi satın almış gibi olmuş. neden onun için çalıştığını anlayamadık ama bizim oğlanları sam'in ruhu meselesi ile elinde tutmuş oldu. bu meseleyi de artık sonuna kadar sürdürürler. 

.şimdi ruhsuz sam kafası karışık sam gibi, iyi ile kötüyü tam ayıramıyor ama tam da kötü değil gibi... yarım yamalak aslında ama devamlı kötü olacak muhabbetinden iyidir. devamlı iyilik sıkıntısından da iyidir. fena değil yani.

.ilk vampir (neden drakula demiyorlar bilmiyorum bu arada) sam'in ruhunu koklayabiliyor ama sevgili castiel elini göğsüne sokması gerekiyor o pek olmamış. abimizin işleri başından aşkın tabi o da var ama yine de ilgileniyor bizim çocuklar ile. şimdi cennette işler karışık diye cehennemde ne olduğunu umursamıyor mu?

.araf muhabbeti ile geldik, ne yapacak bu arafı? işleri geliştireceğim diyor falan filan de şimdi öncelikle cehennemde işler iyi gitmiyordu. en son gördüğümüzde öyle dediydi. şeytanlardan bıktıydı falan ama hepsi yalan mıymış? kuzenler şeytan mıymış? ölen bir tanesi vardı onu hiç sallamadılar. tekrar görmedik ama nasip bakalım neyse çıkar meydana.

.ha bu arada castiel kafes açılmadan ruhu kurtaramayız. ruh lucifer ve mikail ile birlikte diyordu. şimdi ruh crowley'de mi yoksa kafeste mi? kafeste ise crowley o kadar güçlü mü yani hakkaten?

--- spoiler ---