22 Şubat 2014

supernatural s06e01:

Exile on Main St.

--- spoiler ---

.kuzenler meselesini hiç sevmedim, büyükbaba olayı da saçmaydı. adam esas kötü müdür nedir yine bir işler çeviriyordu en son çocuklar gelmeden götür onu dedi... en kötüsü sam nasıl geri gelmiş onu açıklamadılar. yakın bir vakitte de açıklamayacak gibiler. kafesi açmadan sam'i dışarı çıkartmak ya da tersinden lucifer'i kaçırmadan sam'i kurtarmak bir ten tanrı'nın işi olabilir hehe.

.de o da hani karışmayacaktı? zaten bir sürü şeye karışmadı mı şimdiye kadar? mikail desek o da içerdeydi, cebrail desek öldü. azrail desek zaten hemen kopup gitmiştir. büyüklerden kim kaldı geriye? adamlar toparladılar attılar hepsini. crowley manyağı nerelere gitti? onu unuttular resmen. bobby'nin ruhu nerede? bunlara hiç gelmiyorlar.

.lisa meselesi garip oldu, hemen terketti dean ama en azından onları korumak için yanlarında kalmalıyım ulan diye düşünebildi. bu yüzden bu ayrılık meselesi ya uzun olacak ya da başlarına bir hal gelecek ancak öyle olacak. bundan da sezonluk konu çıkartmaya çalışmasalar bari.

.cinler meselesinin devamı gibi oldu, eskiden bir cini haklamışlar idi bunların babası imiş, intikama gelmişler. cin ve garson karı alphas'ın beyin yıkayan karısıdır bu arada. yine başka bir yan karakter, bereketli supernatural dizisinde oynamış.

--- spoiler ---