13 Şubat 2014

supernatural s05e14:

My Bloody Valentine

--- spoiler ---

.sevgililer gününe özel bölümü, sevgililer gününe denk geldi sayılır. bir gün farkla diyelim. dean'i yine yaşlı gözlerle tanrısına yalvarırken bulduk. adam nasıl bir allahsızsa devamlı dua ediyor arkadaş. tamam hali pek zor ama yine de devamlı dik duruşlar ardından çöküşler de kabak tadı vermeye başladı.

.hele herkes açlık çekerken, delilere dönerken buna bir şey olmaması içinin ölmesinden kaynaklanıyormuş. sanki başka içi ölen kimse yok dünyada bir tek dean süper falan. zorlama işler oldu çok ama yine de ne diyelim mahşerin dört atlısından birini haklamış oldular.

.sam tekrar kan içmiş oldu ve tekrar kapatmış oldular. vakti zamanında kapatmak ile olmaz bunun bağımlılık tedavisi ile alakası yok da demişlerdi ama şimdi sisteminden atması gerekir diyor cas... bilemedim yani kendileri ile böyle çelişmeye başlayacaklar ise iyi değil pek. daha önce kan tutkusunun geçmesini luciferin gelişine mi ne bağlamışlardı. şimdi tam geçmediğini ama açlık abimizin gelişi ile tekrar nüksettiğini öğreniyoruz. o kadar çıkarımlar falan boşaymış yani. tabi nasıl kurtulacak bakalım o konuda iyice dağıtmasalar ortalığı.

.bir de yüzüğü falan vardı da cas parmağını falan kesecekti. gitti iki dakikada köpek oldu. tamam kuvvetli bir abimiz ama castiel'de o kadar koyuvermemeliydi. hem plana sadık kalsalar sam kana bulaşmadan kurtulabilirdi. motel odası ve anahtar kaybı meselesine de hiç girmiyorum.

.birbirini yiyen aşıklar, çılgın oburluklar, türlü çeşitli acayip işler güzeldi. eros tiplemesi de komikti. çıplak adamların bunlara sarılması falan güldürdü. cas'in telefonla yeri söyleyince burnunun dibine gelmesi de iyidi. kişisel alan olayı da komiğime gidiyor. castiel süper karakter.

--- spoiler ---