11 Şubat 2014

supernatural s05e12:

Swap Meat

--- spoiler ---

.beden değişimi meselesiyle geldiler bu sefer ama yine genelde olduğu gibi bir de hayalet hikayesi koyalım da hayalet avcısı olduğumu belli olsun demişler. sıradan bir hayelet avı falan da diyor, neresi heyecanlı falan diyor. hakkı var dean kardeşimizin. karakteri bile sıkılmış biz sıkılmayalım mı?

.ergen liselilerin acınası hayatına bakış gibi de oldu diğer taraftan. elemanlar hayatlarından memnun değilmiş de cadılık yapmaya başlamışlar. şeytan çağırmalar ve konuşmaları duymalar derken dean'i paketleyip sam'in vücudunu ele geçirme gibi bir sonuca gelmişler.

.yani bir bakıma dünyanın kaderi bu salakların eline geçmiş. o açıdan hikaye zayıftı çünkü adamları lucifer bulamıyor içlerine şeytan giremiyor. her türlü önlem var ama bir tane liseli tarumar edebiliyor. her şeye hazırlıklı olamazlar belki ama en azından karşındakinin gerçek kardeşi olmadığını çakması gerekirdi çok daha çabuk.

.en azından bunun için bir kod mod bir şey belirlemeliler idi. bu kadar durum ile karşılaşıp da iki saat gözlem yaptıktan sonra sen benim kardeşim değilsin demek biraz takılalım öyle eğlenelim tarzında bir şey olmuş. neyse işte eğlendirdiler bizleri de yeterince.

--- spoiler ---