5 Şubat 2014

supernatural s05e06:

I Believe the Children Are Our Future

--- spoiler ---

.dandik bölümden sonra güzel toparladılar. zaten bu kıyamet meselesine yan konulardan devam etseler de git git bitmez. şimdi yarı insan yarı şeytan bir çocuğun süper güçleri meselesi ile geldiler. normalde kırma olmak güç azalması demek ama bu sefer süper güçlü yapmışlar. pek de iyi olmuş çok da iyi olmuş.

.sonuçta velet kendi kararlarını verdi ve ortadan kayboldu, büyük olasılıkla bir şekilde yine getirirler gündeme ama esas tiplerinden biri olsa dizinin dakkasında her şeyleri yapabilecek güçte biri olduğu için meseleleri kıvıramazlardı herhalde. kim bilir belki bir daha görmeyiz veledi, zaten 4 senede ne kadar büyüyebilir ki?

.diş perisi olayı komikti, diğer şakalar meselesi de fena değildi. bir çeşit tanrı muhabbeti yapmaları tekrar olacaktı ki meselenin öyle bir şey olmadığını öğrendik. bu yüzden güzeldi yani.

.sonuçta çocuğu öldürme meselesine gelince castiel yine ağır bir tercih yapacaktı ki oyuncağa dönüştürüverdi eleman. kesin oyuncakçılarda vardır ondan hehe. neyse sonra gerçekleri söylediler ve gerçekler günü kurtardı. yalanlar ve gerçekler üzerine bir bölüm diyebiliriz özet olarak.

--- spoiler ---