5 Şubat 2014

helix s01e05:

The White Room

--- spoiler ---

.aslında olaylar hızlı gelişiyor o güzel ama hafiften saçmalıyorlar sanki. asker eleman ne sinsi pezevenkmiş mesela. bir bölümde adamın foyasını meydana çıkardılar diyorduk ki adam zaten bilinmek istemiş nasıl olsa almaya gelecekler diye.

.şişko güvenlik görevlisi karda nasıl yolunu buldu? baykınken nasıl donmadı? neden askeri yarayıp donmaya bıraktı? öldürüverseydi ya? beyin tümörü meselesi ve ötenazi meselesi de hiç iyi gitmiyor konuya. bir de öpücük çıktı başımıza. yalanlar yalanlar falan...

.hatake neyin peşinde? bu kadıncağızda ne var? baştan beri yanındaki kadın halisünasyon imiş mesela. milyon tane gizem işte hala ilerliyor. o değil de ölen ölene sonunda karakter kalmayacak.

.beyaz oda karların içindeymiş. milletin kafayı kesip orada saklıyorlarmış. millet derken doktor milleti herhalde. ilk olayları yapanlardan adamlardır. gizemleri çözmek için bir etkileri olacaktır ama şişko durumu kurtardı yine.

.ha aklıma takılan en büyük yeri,  bu hatake elemanı virüslülerden kaçarken nasıl kontrol edemedi? daha doğrusu bunları nasıl kontrol etti ki peşinden adamı kovalayabildiler? deli danalar gibi koşturuyorlardı sanki ama belki başka açıklama getirirler artık. bakalım ne olacak...

--- spoiler ---