28 Ocak 2014

the vampire diaries s05e11:

500 Years of Solitude

--- spoiler ---

.eskilerden tipleri getirdiler iki dakikalığına, alaric'ten nikki'ye bir sürü insan. üstelik kökenleri de getirdiler. getirmek ile kalmayıp caroline ile klaus takıldılar falan. matt'i rebekah kurtardı da şöyle böyle işte. adamlar ne yapacaklarını şaşırdılar. karakter patlaması yaşandı yani.

.asıl olay katherine'nin ölümü meselesi idi. o kadar ölecek diye hazırlayıp sonra öldürmemek de çok hoşuma gitmedi ama belliydi zaten. gezgin imiş bu en başında zaten şimdi de elena'nın içinde takılacak anlaşılan. konu kalmamıştı şimdi esas kötü yine katherine olarak takılacak, milleti kandıracak da bunlar anlayacak geri alacaklar falan filan.

.da arkadaş, bonnie bu karıyı görüp de içinden geçmediği zaman şüphelenmesi gerekmez miydi? dakkasında belli aslında olaylar. ölmedi bir yolunu buldu falan diye ama bakacaklar nabzı yok ölmüş falan diyecekler. gezgin değilmiş diyecekler. insanken ölmüş diyecekler. ot bok. demezlerse şaşırırım yani.

.yine de diğer bölümlere göre akıcıydı, müzikler daha iyice idi. kardeşlerin oturup dertleştiği vakitte çalan müzik de iyidi. diğerleri de fena değildi.

--- spoiler ---