27 Ocak 2014

supernatural s04e19:

Jump the Shark

--- spoiler ---

.üvey kardeşleri varmış bunların. babaları bir vakit önce yaralı iken hemşirenin tekine tohumlarını bırakmış. rahip değil tabi de anası için intikam peşinde koştururken böyle şeyler biraz garip kaçmadı mı? madem anasını aştı, intikam olayı da hafiflerdi belki. neyse hayattır olabilir falan diyelim.

.üvey kardeş anam kayboldu gelin yardım edin diye iletişime geçiyor bunlarla ama sonunda zaten elemanın öldüğü ve şu insan yiyicilerin bunları oyuna getirdiği anlaşılıyor. sam'i yatırıp güzelce kestikten sonra dean geliyor ve günü kurtarıyor.

.en çok takıldığım yer, dean'in kurtuluşu idi. ulan bir cam var nasıl telefon çekmez orada? bulunduğu bölge olarak telefon çekmiyor desek allahın mezarlığı nasıl çekmesin? o kısmı pek olmadı, son olaylar da bu telefon çekmemesine bağlı olduğundan o da pek olmadı. öyle yarım yamalak aile işleri, baba benzerliği ve anılar ile bitti mesele.

.intikam tek taraflı çalışmıyor yaratıkların yavruları da avcıları yaratık olarak görüp intikam alabiliyormuş diye de bir betimleme yaptılar işte.

--- spoiler ---