15 Ocak 2014

supernatural s04e07:

It's the Great Pumpkin, Sam Winchester

--- spoiler ---

.castiel diye meleğe bakmak lazım neymiş neciymiş. bizim bildiğimiz meleklerden değil ama kendilerinin de şüpheleri varmış. üstüne kararları dean verecek imiş. bunların hepsi bir testmiş. zaten belliydi bunlar kasabayı yok edelim dedikleri zaman.

.eninde sonunda mühür kırıldı lucifer bir adım daha yaklaştı. lucifer gelmeden olmaz tabi. kesin gelir diyorum ama bunlar böyle takılırlar. hele ki sam'in olaylar ile bağlantısı da çıkarsa tam olur. şimdi tüm bu hengame içinde eleman gücünü tekrar hem de zorlaya zorlaya kullandı.

.o bıçağın düşeceği çok önceden belliydi yani. dean sen kal, ben öldürmeye gidiyorum diyebilirdi ama işler öyle gelişmedi. tabi sam'in şeytanlarla karşılaşması daha mantıklı hele beyaz ışık şeysinde takılır kalırdı dean. neyse nasip diyeceğiz artık hehe.

.cadılardır, ruhlardır, zombilerdir artık canları sıkılmış ortaya karışık atıyor gibiler. tabi bir de cadılar bayramı meselesi varmış ki büyük ihtimal yayın vakti o zamana denk geliyordur. bunu da yapmasalar olmazmış. maskeleri gizlenmek için takıyorlarmış. tam da istedikleri şekilde adam aralarında gezerken kimseye dokunmadı mesela. sevgili cadılar bayramı şeytanı...

--- spoiler ---