15 Ocak 2014

sherlock s03e02:

The Sign of Three

--- spoiler ---

.tüm olaylar bitmiş gibi bir bölüm yapmışlar araya. bu sezon tüm bölümler bir buçuk saatlik oluyor herhalde. bir de bu süreyi düğün muhabbetleri ile dolduralım demişler,öyle komiklikler üstüne  bir olayla falan eh yani olmamış ama olduğu kadar işte.

.tek tek olsa yine tamam olaylar güzel çözüldü denebilir de toplamda hikayesi vardı, önceki sezonda suç dahisi kavramı vardı. üstüne gönlünün yandığı kadın vardı. bu bölüm az biraz gösterdiler ya yani bir şeyler oluyordu. şimdi john evleniyor yani o, başka da bir olay yok.

.ha başka olay da eski komutanından intikam almak isteyen bir adamın pek çetrefil bir öldürme planını düğün sırasında çözmesi var. tam da konuşma yaptığı sırada adama aydınlanma geliyor ve çözüyor her bir şeyi. o kadar uzun konuşmadan sonra insan bayılıyor. zaten çok konuşuyor bir de konuşma konuşması aman yarabbi, harap etti gözleri...

.neyse yakaladı etti gitti de sonra tek başına partiden çıkması bir mesaj falan mıydı? sonraki bölüm yine bağımsız şekilde mi devam edecek? ikinci sezon sonu cidden böyle mi kalacak? hala bir sürü sorularımız var.

--- spoiler ---