10 Ocak 2014

supernatural s04e03:

In the Beginning

--- spoiler ---

.hafif geleceğe dönüş göndermesi vardı. zaman yolculuğu olayları hep ilgi çekici ama sonunda bir şeyi değiştiremedi. hatta amacını bile öğrenemedi. boş beleş iş oldu ama işte işlerin gerçek yüzünü göstermek adına güzel oldu diyelim.

.sevgili meleğimiz dean'i geçmişe gönderdi. anası ile babasının tanıştığı zamana. anası da avcı bir aileden geliyormuş. aile mesleği olarak böyle takılıyorlarmış. dedesi ile biraz takıldı ve sarı gözlüye geldik oradan.

.sarı gözlümüz öldüğü halde konu oluyor, sevgili azazel... çocukları on yıl öncesinden seçmiş. ailelerine iyilik yaparak on yıl sonra için izin istemiş. şeytan kanıyla da bir şeyler peşindeymiş ama hala öğrenemedik.

.tabi ne olduğunun ortaya çıkması bir anlamda sam üzerindeki gizemin çözülmesi demek olduğundan bekletiyorlar. şimdi bu sam ile ruby birlikte takılıyor bir şeyler karıştırıyor. bölüm başında biraz göründü o kadar. devamında bununla uğraşacaklar anlaşılan.

.sevgili meleğimiz tehdit etti bu anlamda, sen durdur yoksa ben durduracağım şeklinde. şimdi de allaha karşı mı gelecek bu sam oğlanı bakalım ne yapacak.

.arabaya karışması meselesi pek paradoksal ama bir o kadar da hoş idi.

--- spoiler ---