10 Ocak 2014

american horror story s03e10:

The Magical Delights of Stevie Nicks

--- spoiler ---

.bu sezonun kafasını bir türlü anlamıyorum, iyi de gitmiyor bana göre. bu fiona sonsuza kadar yaşamak istiyor, ölmek de istemiyor iyi güzel hepsi ama ulan ortada cadı kalmayacak neye liderlik edeceksin? kızını falan azarlaması bir yana bir de tutup yüce olacak diye kızların hepsini öldürme planı bir yana.

.down sendromlu kızı harcadılar böylece. hem güçleri de artıyordu. güzel işler yaptıydı ama pat diye gitti kız. hem normalde esas kızımız nereye gidiyorsun falan diye peşinden gelirdi şimdi sen ses duyarsın dedi sadece, o da olmadı.

.iki adet kızcağız kaldı yani. beyaz cadılar ile siyah cadılar da birlikte savaşacak gibiler. cadı savaşları çıkacak diyorduk cadılara karşı savaşta birlik oldular. papa legba diye birini çağırıp ölümsüzlük falan almalar iyi güzel de herkese dağıtıyor muymuş bu adam. ruhu olan herkese diyelim. kendisi fringe'den tanıdık bir sima bu arada.

.ara verdiler diğer karakterleri de unuttuk gibi oldu. artık bundan sonra pek güzel bağlayamazlar gibi geliyor bana. mesela kyle beyler üzerine gitse hikaye daha iyi olurdu da tabi sezonun hikayesinin objesi olabildi yazık oğlan. bu bölüm hiç görünmedi bile.

.Stevie Nicks diye bir şarkıcı hatunu da getirmişler. sevgili misty'nin pek sevdiği biri kendisi. görünce bayıldı falan. o kısımda başlayan şarkının başı hoştu da sonra baydı biraz emin olamadım. bu arada misty'i de paketlendi boş yere.

--- spoiler ---