5 Ocak 2014

supernatural s03e14:

Long-Distance Call

--- spoiler ---

.ruhları yiyen bir abimizin konusunu dean'in cehennemden kurtulma konusu ile harmanlamış oldular. iki bölüm kaldı, sonra bir yıl oluyor. olmalı yani, süreleri neye göre hesap ediyorlar bilmiyorum ama dean'i cehenneme gönderirler ise şaşırırım işte. bir şekilde kurtulacak.

.sevgili canavarımızın nutku güzeldi aslında, şimdi teknoloji ile insanları kandırması kolaylamış. kalabalıklar içinde yalnızlarsınız falan diye dem vurdu. neyse ki sammy olayları baştan tahmin etti de işler karışmadan halledilmiş oldu. dean'de fark ettiydi öldürmeden ya oraya kadar bodozlama gitti. sonunda da bir iç dökümü yaşadı.

.bir de babalarının cehennemde olmasından bahsettiler ki bu hani aniden düşünememek gibi bir hata yanında senaryo hatası gibi geldi. cehennemden kurtulmuş idi sevgili babaları ve ışığa ermiş idi. en azından böyle bir durum vardı. nereye gittiği belli bile olmasa böyle bir vurgu lazımdı kesinlikle.

.diğer takip eden konulardan ve giriş kısmından çok az bir ilerleme oldu diyelim. kala kala iki bölüm kaldı ama hala böyle takılıyorlar işte. bakalım sezon finalini nasıl yapacaklar.

--- spoiler ---