2 Ocak 2014

supernatural s03e12:

Jus in Bello

--- spoiler ---

.lilith imiş bunların peşindeki koca iblis. daha büyüklere de gelecekler de şimdi bunlarla mı takılıyorlar. tabi tanrıça falan idi bu iyi güzel de neden lilith? ne alakası var onu pek anlamadım. true blood'a göre o vampirlerin tanrısı idi ya tabi oradan gitmiyorlar belli.

.ruby'nin olaya dahil olması, giriş çıkışları fena değildi de biraz fazla dramatik idi. kalıp savaşmalarına yardım edebilirdi. planı bari söyleseler belki bir kişi kaçmaz idi ve gelip son tribini de atmaya gerek kalmaz idi. dışardan tuzlama, içeri hapsetme ve toplu şeytan çıkarma çok iyidi kabul etmek gerek ama o kaçan kişi sırf bakireyi kurban etmezsen bak neler olur gibi bir şeydi ki pek olmadı.

.bu arada şeytanlar kendi aralarında haberleşemiyor mu yahu? bir cep telefonu, bir gps ne bileyim. birinin gidip söylemesi mi gerekiyor derken? aslında arama yapmak için sadece bir insan öldürmeleri gerektiğini hatırlıyoruz ve diyoruz ki ulan niye kuşatmada haber etmediniz lilith'e neyse çok da kurcalamayalım.

.kendi konularını harmanlamaları hoş da ne bileyim, bela'nın derdi şeytan öldürmek falanmış. silahı paraya çevirmesi beklenir idi. gidip yardım istese oğlanlardan daha iyi olmaz mıymış? ona da gelecekler herhalde.

.fbi ajanımızın tam da bunların tarafına geçmesi iyi oldu lan derken onu da harcamış bulundular. ona üzüldük, adam o kadar şeytan sonra inandıydı. birlikte savaştılardı ama öldü gitti bok yoluna. bir mesaj verdirmek için bu kadar insan ölür mü lan. yazık oldu. hem diyelim büyüyü yapsa idi ruby'i de kaybedecektik, o da mı iyi olacaktı?

--- spoiler ---