18 Ocak 2014

sleepy hollow s01e10:

The Golem

--- spoiler ---

.oğulun hikayesi fena değilmiş de kalbini durdurarak gömdük dediler. sanki geri gelirmiş gibi. katrina zaten kesin gelecek gibi hissettirdiler. işler bu yönde gidecek derken moloch geldi, ruhlarınızı alacağım diye laflar etti gitti.

.hafif karışığından gidiyorlar yani takip etmek zor. incildeki bu mevzuyu da bilmemiz mi gerekiyor nedir? polis müdürümüz de sonlarını rahibe sorunca gizemleri o şekil devam ettirecek diye düşündürdüler. eleman da kötü tarafa geçecek gibi davrandı.

.neyse walter bishop vardı yine, hep gelsin süper adam. takıma dahil olsun diyeceğim ama devamlı bir trenle gidiş tutturdu. belki sonra yine gelir. şimdi katrina'ya ulaşmak için çağırmışlardı.

.oğlunun başına gelenlere tekrar gelecek olur isek, eleman veletken ortalığı yakmış, sonra rahibi canlandırdığı oyuncağı ile öldürmüş ve öyle gitmiş. bir damla kanı ile dörtlü cadının öldüremeyeceği bir yaratık canlandırmış. süper güçlüymüş de heba olmuş gibi. kötü  biri olduğundan değil de kimsesi olmadığından olmuş bunların hepsi, en azından ben böyle anladım.

--- spoiler ---