27 Ocak 2014

helix s01e04:

Single Strand

--- spoiler ---

.olaylar gelişiyor derken iyice karışıyor. şişko sarışını da harcadılar. en akıllı, en efektip tip idi. şimdi kim meseleyi çözecek? bilinmeyen bir dna parçasını virüs ile insanlara bulaştırmaya çalışıyorlar imiş. en büyük gizemi bu ve bunlar arkasında uzaylı falan bir şey mi çıkacak yani? daha ne idüğü belirsiz bir konu. asker eleman gelen geçeni harcıyor o fena. adam daha iyi bir amaç için yapıyor desek bile kurtarmıyor yani. 

.hatake miydi neydi? sanada soyadı ile panda kornet veresimi getiren sevgili aksanlı abimiz bu virüslerin şahı imiş. ilk kendinde falan denemiş herhalde. üç adamı öldürdükten sonra virüslünün teki buna saygılarını sunarak geçti gitti.

.sevgili kardeş uyandı ama bir şey diyemeden bitkisel hayata geçti. onu da harcadılarsa yani bir mucize olur da dönmez ise o da öldü diyebiliriz. bir iki gizem ver, bir şeyler söyle değil mi? karısı hakkında bilgi veriyor o kadar yani. bir de hatake hakkında bir iki bir şey söyledi o kadar.

.test yanlışmış da bunu nelerden sonra söylüyor. sevgili genç kızcağımızda tümör varmış. çaktı kendine morfini, kafa buldu. onu da iptal sayarsak kim toparlayacak bu kadar pisliği bilemedim.

.esas kadın sevgili julia'mız daha önce de bu tesiste bulunmuş. hatake'nin resimlerine baktığı kadar var yani. bebekken mi gelmiş ne olmuş? oralar da hala gizemini koruyor ama bir şeyler çıkacak oralalardan. fena olmaz tabi. bakalım gizemi güzel çözerlerse artı puan benden.

--- spoiler ---