5 Aralık 2013

warehouse 13 s04e20:

The Truth Hurts

--- spoiler ---

.işleri fena karıştırmadılar ama bu kimyacımız madem depoyu ele geçirdi neden bunları canlı bıraktı orası olmadı. sizi öldürmem gereksiz diye esas tehdidi görmezden mi gelmiş oldu? claudiya'yı bari öldürmeli idi. ha depo koruyor falan dediler ona iyi güzel de diğerlerine ne dediler? hiç bir şey...

.kimyagerimizin durumu fena olmadı aslında, depoya hükmeden çılgın bir tip. tipi de iyi gitti de sezon böyle bittiyse sonraki sezon garantidir ve tüm sezon bunla mı uğraşacaklar? tabi ki öyle yapmıyorlar. sezon başında bu meseleyi çözüp tekil olaylarla devam ediyorlar.

.bir de claudiya'nın şeytani kardeşi meselesi çıktı başımıza. herhalde depoda kitlemişler bunu ya da bronz mronz mu nedir? kanı pat diye aldıysa var bir numara o işte ama pek gereksiz geldi bu olaylar içinde.

.bu salak pete'de çabuk kandı. myka meselesinden vurdular belki ama yine de belliydi bu işte bir iş olduğu hemen kabul etti. myka'da ölecek mölecek dedi de ameliyattan sağ çıktı gibi oldu, ya kandırdı ya da hala ölecek. hepsi sonraki sezona kaldı. sezon sonu olarak nerdeyse hiç bir konuyu bağlamamış oldular. bir sezon da böyle iptal olursa o zaman görürürm ben bunları.

--- spoiler ---