17 Aralık 2013

supernatural s02e19:

Folsom Prison Blues

--- spoiler ---

.cidden bu serinin adı hayalet avcıları olmalıymış. supernatural olan bir tek bunlar gibi devmalı aynı meseleler ama işte fazladan ek yapalım diyorlar hayalet işlerine. şaşırtmaca falan katalım. bu bölümün ekleri iyi idi. hapishane mevzusunu beğendim.

.avukat ve kaçış mevzuları da iyi idi. peşlerindeki ajan bunları kesin kıstıracak bir gün ama sonra işlerini anlayıp serbest bırakacak falan. o yöne gidiyor olaylar. devamlı bir birikinti oluyor tabi haliyle. dokuz sezona bunların hepsine tekrar dönerler diye tahmin ediyorum.

.dean'in hapishane uyum sağlaması meselesi de komik sınırında idi. gülümsetti eleman yine. geçen de film setine uyum sağladıydı. adam uyumlu yapacak bir şey yok tabi.

.ilk bir mahkum sanıyorlar idi sonra hemşire falan çıktı. arada mahkumların da yaşama hakkında göndermeler, teksaslar meksaslar ile kaçıp kurtuldular. her şey hazır imiş tabi o alarmı tetikledikleri zaman ulan bunu da mı göremediniz diye söylenmeye sebebiyet verdilerdi ama hepsi planları dahilindeymiş bak gördün mü?

--- spoiler ---