17 Aralık 2013

once upon a time s03e06:

Ariel

--- spoiler ---

.güzel bölüm oldu aslında da en karanlık sırları meselesinde biraz yüzeysel geçtiler. hepsinin de en karanlık sırları yeni oluşmuş. adayla ilgili nerdeyse bir mary hanımınki öyle değildi ya o kadar. yine de pan'ın oyunlarını sevdik. rumple'ı bile kandırıyorsa eleman kuvvetli hakkaten demek.

.neal'i bu kadar kolay vermesi de garip oldu. hanry'i kurtarsın mı istiyorlar nedir yani? hem zaman kaybetmeyeyim diye kötü kraliçemiz onlardan ayrıldı. bir bölüme kalmadan kurtardılar. kaç bölümdür hanry için uğraşıyorlar pek bir ilerleme yok. neal olunca hemen halloldu.

.geçmişte geçen hikayemiz de çok bağlantılı değildi. en büyük aşkını engellemiş deniz kızından yardım isteyecekler. diyarlar arası gezebiliyor imiş bu deniz kızları da ne kadar zaman geçmiş kim bilir. hala adam bekliyor mudur falan filan? etmeden olaya daldılar.

.emma'nın sırrı ve kanca'nın sırrı toplanınca bunlar ilerde takılır artık diyoruz ama tabi öyle şey olmaz. hanry gelir aileyi birleştirir. hep birlikte sonsuza kadar mutlu yaşarlar.

--- spoiler ---