2 Aralık 2013

supernatural s02e05:

Simon Said

--- spoiler ---

.fena bölüm değildi, beyin kontrolü meselelerine girdiler. ruhlu muhlu şeylerden daha çok genel hikayedeki parçaları işliyor gibiler. hani yan konu da sayılır bunlar ama yine de özel yeteneği olan çocuklar ve iblisimizin bunlara dair planı falan üzerine bir sürü hikaye yazılabilecek bir konu. buradan giderlerse güzel olur.

.hikaye olarak konu da güzeldi, beyin kontrolü yapabilen bir elemandan şüpheleniyorlar ama pek iyi biri, tabi her istediğini yapıyor ve bunlar da yanına kar kalıyor ama hiç buraya girmeden adam öldürme meselesini hallettikleri için şeytani ikizi meselesine geçiverdiler.

.özel çocuklarımızın hikayeleri benzer değilmiş, zaten annesi de öldürülmemiş bunun. ha bu böyleyse bunu nasıl takip ettilerdi onu ben kaçırdım ya doğrusunu demişlerdir herhalde. neyse esas karakterlere bardaki hatunlar da eklenmiş olacak gibi. birlikten kuvvet doğar mesajı ile bitirdiler meseleyi. sarı gözlü iblise selam ederim buradan.

.sammy'nin beyin kontrolüne bağışık olması iyi idi. elemanın uzaktan kontrolü de iyi idi. işler güzel toparlandı bir bakıma. bir de arabasını geri alınca tepkisi güzeldi. adam arabadan ve kadından anlıyor, tam bir kazanova arkadaş.

--- spoiler ---