19 Aralık 2013

arrow s02e06:

Keep Your Enemies Closer

--- spoiler ---

.uzun bir aradan sonra crixus hazretlerini gösterdiler. patlamadan sonra suratının yanı yanmış, kızcağız iyileştirmeye çalışıyor idi. o hallerden toparlanmış mı ne yapmış bakalım gösterecekler mi? oliver zaten 5 yıl boyunca adada değildim derken gemiyi mi kastetti acaba kim bilir?

.neyse adadaki hikayeden devam etmek gerekir ise bu sarah denen hatun, oliver'ı baya bir kafalamış. baştaki adam ile birlik olup bunu kandırmışlar. tüm mesele de ikinci dünya savaşı sırasında japonların üstün asker yaratmak için geliştirdikleri bir ilacı bulmak imiş. gemi o adanın civarlarında batmış. bunların bulduğu asker kalıntıları da aradıkları şey imiş falan filan. bu ilacı bulup da üstün askerler mi yapmışlar kendilerine? oralara kadar gider mi hikaye bilemedim.

.bölümün konusu da diggle hazretlerinin deatshot'ı bulması meselesi idi. peşinden giden kadın ajan eski karısı imiş bu arada. felicity ile birlikte biz de şaşırdık buna. neyse karıyı kurtarıp bir eskileri yadetme seksi yaptılar herhalde.

.sevişen sevişeneydi tabi. oliver ile ortak kadın (sevgili terminatörümüz) da bir güzel seviştiler. nerden biliyorum? göstermediler ya tahmin ettim bak şimdi. felicity de duruma içerlendi. oliver'a karşı boş değil anlaşılan. zaten öyle de bir durum işte. çok da şey etmeyelim.

.ruslara fena giydirdiler. hapishaneleri, işkenceler. kötü muameleler, rüşvetler falan say say bitmez. amerikalılar sütten çıkmış ak kaşık ama ruslar, çok pis insanlarmış yahu. çok yozlaşmışlar.

--- spoiler ---