28 Kasım 2013

The Originals s01e06:

Fruit of the Poisoned Tree

--- spoiler ---

.pek tadında gitmiyor, hikayeler de beklediğim kadar iyi gelişmiyor. elijah tamam iyi güzel hoş, hele sözünün eri adam muhabbetlerine bile bir gelişme yaptılar. ailesini koruma meselesine de abartmış oldular ama yine de izledikten sonra ne oluyor bu seride arkadaş diyorum.

.ne şehirmiş bu? klaus ne yapmayı planlıyor idi ne oldu? çocuğu meselesi yapıyorlar, yok cadılar bundan korkuyor. yok bilmem ne? yok elijah bu karıya vurulmuş gibi bir tablo çiziyor. yok koruyacağız falan filan derken hikaye neydi diyor insan.

.şehri yöneten insanlar ortadan kalkınca ne değişecek? hadi yönetmek demeyelim de marcel'den arta kalanlar diyelim... ne oldu yani şimdi? şu vakte kadar ne etkilerini gördüydük. genel bir cadı madı hikayesi derken, diğer tarafta özel çocuk ve şehir yönetimi meseleri de hiç alakası yok diyor insan.

.geriye sevgili süper canı davina kalıyor. elijahdan sonra davina da iyi karakteri oldu bu serinin ama yeterli mi? hasat meselesi de pek saçma gelmişti zaten. bir de şimdi bunun üzerine bir hikaye çevirecekler. bir hikayeyi seçip onu doğru düzgün işleselermiş keşke.

--- spoiler ---