17 Kasım 2013

supernatural s02e01:

In My Time of Dying

--- spoiler ---

.sevgili babayı diziden çıkarmış olabilirler mi? ölen ölü kalmıyor, ikinci sefer dean kurtuluyor ama iblis ile anlaşma yaparak baba beyler hakkın rahmetine kavuştu. tabi gizemi sonuna kadar götürürüz. böyle işler yapsak da dean'a kulaktan fısıldarız. izleyicilere de söylemeyiz dediler. güzel oldu bir bakıma ama bokunu çıkartmamaları şartı ile. tabi daha ikinci sezonun başı, gittiği yere kadar gizem diyoruz.

.sonuçta iblis ile anlaşma mevzusunu beğendim, oğlu için en azılı düşmanı ile masaya oturan süper baba oldu. vedası da pek hüzünlü idi. hepsi iyi idi güzeldi. sammy ortalıkta boş boş takılmış oldu. sen bi git çay koy gel len dediler bu oğlana ama dönüşü fena olacak demek.

.çünkü bütün şüpheler onun üzerine, sevgili iblisimiz bu özel çocuklar hakkındaki gerçeği biliyorsun değil mi dedi? şeytanın çocukları mıdır nedir? bir sıkıntıları var bunların ama bakalım ne zaman ortaya çıkartacaklar bu mevzuyu.

.işlerin tekrar tekil olaylar ile avlanmaya gitmesi bu aşamadan sonra çok absürt olur, genel konu artık dallanıp budaklandı, bu şekil gitmeli diyoruz. gitmezse de onlar kaybeder tabi hehe.

.azrail meselesindeki anlaşma parçasını da pek bilmiyoruz. oralarda detay verseler ne kaybederlerdi? ölüyü geri getiremem ama bir arkadaş var derken azraili mi ele geçirmeyi düşündü? hem eğer öyle ise nasıl bedeni olmayan bir şeyi ele geçiriyor orası da tam olmadı sanki.

--- spoiler ---