16 Kasım 2013

grimm s03e02:

PTZD

--- spoiler ---

.sevgili grimm'imize yeni güçler kazandıracak gibiler orasını beğendik ama teknik olarak çok sakat işler oluyor. hank, nick'e bir şey fırlatır ve yavaş çekime girer görüntü. oha bok gibi derken, adamlar geri sardırma metodunu bu kadar bariz ve kötü yapa yapa nick'e atılan şeyi havada kaptırırlar... fazla aksiyon kaldırmıyor demek bu dizi.

.neyse ki hallettiler derken biri öldü ve bunun derdine düştük. cinayet soruşturması ve nick'in kulağına gidene kadar yalan dolanlar. nick teslim olacağım ben hezeyanı ve yüzbaşının nick'in grimm damarına girmesi ve olayların tekrar normal hale gelmesi...

.tek acayip yanı uyurken falan ölü gibi olması meselesi idi. sinirlenince de bir haller geliyor elemana. belki yarı zombi ya da grimm ile bu tükürük değişik bir tepkiye neden oluyordur kim bilir.

.bir de juliette bir türlü nick'e vermedi canım. yok dinlen yok yanına uzanayım. aile dizisi falan da hani tamam diyip ışıkları kapasınlar. yeni barışmışlar idi. hala bir uzaklıklar, bir savsaklamalar. adam helak olacak.

--- spoiler ---