7 Kasım 2013

supernatural s01e19:

Provenance

--- spoiler ---

.sammy oğlanı yeni bir yavuklu buldu kendine. devamlı bunalımlı artist artist dolanıyordu. kendinde bir lanet varmış da sevdiklerini öldürüyormuş. o da bundan sevdiklerini korumak için sevmemeye yeminlenmiş. böyle de standart bir şey, kız da pek ateşli ya her anlamda yerinde durmuyor. tehlikeye atlıyor falan. normalde bin dereden su getirirler kimselere söylemezler, buna anlattılar her şeyi. hatta aksiyonun içine falan aldılar.

.bu psikopat kız da hep benzer rollerde oynamış devamlı. tipi görünce zaten bir sıkıntı olduğu belli oluyor. babasının bakması meselesi biraz olmadı tabi o zaman. onun ruhu ne yapıyormuş? sadece o kadar mıymış yani?

.üstüne yakma meselesini gelişi güzel kullanıyor gibiler. şimdi kemikler tuzla yakılır da saç tuzsuz mu yakılır? neden? öyle denk geldi böyle oldu tarzında bir durum gerçekten.

.dean silah ile kırmaya çalışıp ateş etmeyi akıl etme meselesinde seyircileri düşünmüş olmalılar herhalde. olaylar gerilince, "ateş etsene lan" dedirttiler sonrasında dean'ın pek samimi tavrı ile karşılaştık.

--- spoiler ---