26 Kasım 2013

american horror story s03e07:

The Dead

--- spoiler ---

.baltalı abimiz fionaya aşıkmış, gelen geçen de buna aşık oluyor.hayalet aşkı meselesi bu sefer pek gereksiz bir hikaye oldu. şu tetikçi koca hikayesi de gereksiz diyordum ama bir yere bağladılar. belki bunu da bağlarlar herhalde. bakalım artık. asıl olay tahmin edildiği üzere fiona'yı öldürme muhabbeti olacak.

.zenci şişko ile ırkçı ölümsüz meselesi de baydı falan derken fena bir noktaya getirmediler. bu salak karının kanı mı gençleştiriyormuş yoksa? açıklama gelmedi ama şişkonun karıyı teslim etmesi iyi idi.

.kyle meselesinde de biraz zorlama uç bir noktaya geldik. üçlü takılacaklar anlaşılan, sevgili ölü yıldızımız, ölü kyle ile bir şeyler hissediyor. esas kızımız da erkeklerle olunca öldürüyor ama ölüyü öldüremeyeceği için ona da sıkıntı yok. e o halde üçlü takılalım madem. olur neden olmasın? hem bu kızın bu kadar olayların altndan kalkması da pek garip oldu. karakteri pek iyi işleyememişler bence.

.dili yerine koymak ve sonra öldürmek de abartı geldi, adam kara kutu gibiydi. öldürmeyeydiler iyidi ya sonuçta fiona'nın kızının olayları görmesini doğrulamış oldular diyelim. daha da bir şey olmadı. bu sezon o kadar da iyi geçmiyor hala...

--- spoiler ---