13 Ekim 2013

arrow s02e01:

City of Heroes

--- spoiler ---

.ikinci sezona hızlı başladılar da şu aşıkların kavuşamaması olayı biraz kıllandırdı beni. bunun haricinde güzeldi. başlıklı olmaktan istifa etmiş bizim oğlan adasına gitmiş takılıyor imiş. felicity ve diggle bunu şirketin elden gidiyor ailenin sana ihtiyacı var şeklinde kandırıp geri getirdiler. ilk kanunsuz olmayacaktı ama adamlar thea'yı kaçırınca yemini bozulmuş oldu dakkasında.

.daha çok uzatacaklar sandım bu meseleyi de tommy'nin olayı bu kadarmış demek. üstelik baştan beri adam öldürme ikilemini böylece çözmüş olacaklar gibi. adam öldürmeyen kanunsuz olacak adı da arrow olacak gari, ismini ancak buldu sevgili kahramanımız.

.parlak oğlan sokaklarda gördüğü olaylara dahil olur iken bir tane daha kanunsuz çıktı. muhtemelen onunla tanışacak bizim oliver ve öyle gidecek. kimdir nedir bakalım? göreceğiz.

.şirketin işini bitirecek sevgili terminatörümüz bu dizide de gördüğümüze sevindik. pek yan ve ona uymayan rol ama yine de sık sık görüşeceğiz dedi. bakalım görüşecekler mi? şirketi de üvey babası kurtardı bu arada hehe, eski üvey baba diyelim.

.adadaki olaylara kız ve crixus ile devam edecek gibiyiz. daha önce adam öldürmemiş miydi? bir tarafta adam öldürmekten vazgeçer iken diğer tarafta ilk defa öldürmüş efekti verdiler ama bilemedim. eğitimini bu ikisi yapmış orası belli oldu. ikili hikaye iyi de ada hikayesi cılız kalacak gibi.

--- spoiler ---