28 Eylül 2013

revolution s02e01:

Born in the U.S.A.

--- spoiler ---

.ikinci sezona farklı bir muhabbete geçecekler diye düşünmüş idim, biraz hayal kırıklığı gibi oldu ama hani füzeleri durdurmak için elektrikleri kesmek de eh yani kabul edilebilir tabi elektriksiz bunlar patlamıyor mu? diyelim ateşlemeleri duruyor, oldukları yerde patlamıyorlar mı? mutlaka bir şeyler olmalı, zaten phily ve atlanta havaya uçmuş öyle bir şey olmuş.

.haliyle tüm karakterler saklanmış, isim değiştirmiş falan filan olmuş. yeni bir hikayeye başlatıyor gibi yapmışlar. rachel'in babasının takıldığı bir kasabaya ulaşmışlar. nerden çıktıysa baba, rachel durumdan sonra kafaları oynatmış. onu tamir etmiş, aaron evlenmiş ve kilo vermiş. miles bildiğin miles pek değişmemiş, charlie ergeni aynı şekil devam ediyor. ayrılmış bunların yanından monroe'nin peşine düşmüş herhalde.

.olaylar o kadar iyi değildi aslında, yok efendim yeni serseri takımı gelmiş bunların civarına miles bunları koruyacak falan filan meselesi bir yandan olur iken aaron'u öldürdüler. oha esas karakter gitti derken bölümün sonunda gözünü açtı. adam ölümden döndü, fantastik diziye mi çevirecekler? yoksa şu iyileştiren muhabbetten mi taktılardı buna? ateş böcekleri ne iş? bir bağlantısı çıkacak ya nedir ne değildir bakalım ne ara açıklayacaklar.

.yine de geliştirmeye çalışıyorlar diyelim, çok da şey etmeyelim. eti budu belli bir dizi, karakterlere de alıştık. böyle gider artık. aptallığını minimum düzeyde tutsa iyi olacak bu charlie'ya yine deli edecek gibi izleyenleri...

--- spoiler ---