26 Ağustos 2013

dexter s08e09:

Make Your Own Kind of Music

--- spoiler ---

.biraz keyifsiz ve sıkıntılı izleyiş oldu ama bunun ne kadarı dexter'dan kaynaklanıyor bilemedim. burnunun dibindeki şeyleri göremedi. saxon meselesini güzel yaptılar ama sonra yakalayamamak, vogel'in yanında olduğu belli ola ola işler çevirmeler falan çok hoşuma gitmedi.

.hannah meselesinde de çok abartıldığını düşünüyorum. tamam dexter buna karşı boş değildi ama hannah için mi beyin kimyası takla attı yani? tamamen farklı bir kişilik olmamalı idi.

.deb'in meseleleri iyi idi. ilk dönmeye çalıştı sonra olmaz dedi. biraz quinn ile takıldı. patronundan azar yedi falan. işleri normal gidiyor ve eninde sonunda dönecek gibi. tabi dönememesi daha iyi olur belki ama bu iş de ona göre değil orası belli.

.bizim ölen oğlanın son anda delil bırakması falan da iyi idi. kör öldü ela gözlü oldu gibi ama elemanı öldürmeseler iyi imiş. şimdi vogel meselesiyle birlikte hannah meselesini harmanlamaları da pek hoşuma gitmemeye başladı. bayat gibi geldi yani bu haliyle.

.üstelik yeni bir fedaral eleman kattılar, bir işler çeviriyor gibi, detayları yakalıyor gibi görünüyor ama bakalım ne çıkartacaklar altından. finalden beklentim büyük ama şimdi bu bölüm ile gittiği yeri o kadar beğenmemeye başladım.

.toplanıp arjantine gidip, sonsuza kadar mutlu yaşadılar yapacaklar mı gerçekten? yok artık daha neler, bakalım ne olacak.

--- spoiler ---