28 Ağustos 2013

Alien Mysteries e05:

Bucks County

--- spoiler ---

.bucks adlı kasabanın üstünde ışıklar da ışıklar işte. bölümün özeti bu. 17 senelik bir iş imiş hatta, bu kadar sene neyini inceliyorlar diye düşünüyor insan. üstelik geçen bölümde radar kayıtları şaşırtıcı gelmiş idi ama her bölümün radar kaydı var herhalde. hem hani ulaşmak zor idi? tabi olaylar peşi sıra değildir belki ama yine de her türlü radar kaydı bulunuyor ve bu da bir şeye kanıt değil gibi bir intiba uyardırdı bende.

.görüntüler ve canlandırmalar fena değildi ama o kadar kanlı canlı anlatıp çektiği fotoğrafın hiç bir şeye benzememesi de çok garip. bu insanların hepsine birileri mi tecavüz etmiş yani gerçekten diye şüphelendim. bilinçaltıları da bu olayların üstesinden gelmek için uzaylı meselesini uydurmuş falan filan.

.kadınla dalga geçmişler, kocası çıkıp açıklama bile yapmadı mesela. daha sonra uzaklardan başka bir görgü tanığı buna destek olmuş. o vakitten sonra kadının sözüne inanmışlar ki bu bile yalancı olduğunu hissi veriyor insana ya neyse.

.ağacı incelediler böyle parlak ışıklar falan beyanaatından sonra ağaçtan, topraktan örnek alıp gidip incelemişler. bor ve magnezyum bulmuşlar garip düzeyde. bütün kanıtları bu. sorsan bin tane açıklama getirirler belki. çevre ağaçlarda niye yok açıklaması nedir bilmiyorum ama insan böyle komplo teorileri edası haricinde güzel şeyler duymak istiyor.

.madem bu kadar insan görüyor, madem bu kadar kanıt bırakıyorlar nasıl bir kesin tespitleri mümkün olmuyor. hem madem kesin tespit edilmek istemiyorlar, niye arkalarında bu süper zeki görgü tanıklarını bırakıyorlar diye düşünmeden olmuyor.

--- spoiler ---