10 Temmuz 2013

Untamed Americas e03:

Coasts

--- spoiler ---

.denizanalarının doğumundaki müzik ile istavrit miydi neydi? (sardalya imiş) balık sürüsünü avladıklarındaki müzikleri pek hoş idi. belki bu kısımdaki müzik devamlı tekrar eden bir müzik olabilir, üstüne köpek balıkları gelince müzik falan da değişti hoş idi.

.fena değil işte görüntüler, konu olarak çok enterasan bir şeyler göremiyoruz haliyle. deniz aslanlarının yavrularını hırpaladıkları ya da öldürdüklerini gördük, denizanalarının doğumunu gördük, üzerindeki pire benzeri parazitleri yengeçlerin temizlediğini gördük. eh bunlar biraz ilginç olabilecek bilgiler idi.

.bunun haricinde anne kutup ayısı yavruları savunuyordu falan, boz ayılar ölü balinayı hüpletiyor idi.

.en iyi görüntüleri kanatlı bir balık, adı aklıma gelmedi şimdi, onun deniz dışında uçmaya çalıştığı görüntüleri idi, 2 metre kanadı varmış, haliyle havada duruyor biraz. güzel görüntüler oluştu bu kısımlarda.

.yunuslara biraz dokundurdular. dönücü yunus dediler, nasıl isimse artık. suyun dışındaki taklaları yüzünden bu ismi vermişler. belki başkadır ismi ama böyle yapılmış düblajı artık, neyse bunların seks hayatından espirili yaklaşım yapmayı uygun görmüşler. boyutu önemli değilmiş önemli olan sıklığı imiş. yavrular da sürünün yavruları imiş, dolayısıyla her erkek tüm yavruları koruyor imiş. bir kuble komunist yaşam mı oluyor şimdi bu?

--- spoiler ---