27 Temmuz 2013

falling skies s03e08:

Strange Brew

--- spoiler ---

.iki bölüm kalmış sezonun bitmesine, uğraştığımız işlere bak. tom saçma sapan yakalandıydı, oradan bunu almışlar sorgulamaya. süper uzaylılarımızın elinde konuşturacak hiç bir şey yok, üstüne beynine girip ona rüya içinde rüya çakacak, insepşınlarda acı çektirecek bir teknolojileri varmış. tom'u konuşturmak için mevcut kadrodan tipler değişik hayatlar oynarlar ama bizim tom konuşur mu? konuşmaz...

.nereye saldırı yapılacağını bilemezler ama güvenlik ağı mıydı neydi? yukardaki ışıkları tamamlarlar, en azından bunların üzerindeki kısım mı tamamlanır yani? plan neydi onu bile hatırlamıyorum. bu sistem tamamlanmadan yok etmek değil miydi? şu an ne durumda? bu meseleleri tekrar edeceklerine yok efendim diren, yok efendim eski hayatları özlemek.

.ulan bu kadar zaman geçmiş, bu kadar olay olmuş, hala mı bunlar. dünyanın kaderi diken üstünde hala mı ailevi işler? biraz büyük düşünün lan, öyle vatan millet mi kurtarılır. ha onlar için kurtarılmaya değer diyorsun pek güzel de onların anılarıyla boğuşurken mi olacak yani?

--- spoiler ---