12 Temmuz 2013

falling skies s03e02:

Collateral Damage

--- spoiler ---

.hafiften sıkıntı veren bölümlerden biriydi. çok saçma sapan işler oluyor insan üzülüyor. allahtan göz göre göre pusuya düşmediler, yedek planları falan varmış bu iyi de ne bileyim her şeye tom mu koşturacak mesela bu çok saçma gelmeye başladı. adamı fazla yücelttiler üstüne elektrik uzmanının bile gözlüğü kırıldı onu bile tom yaptı. tek adam olayını aşırı abarttılar.

.hal meselesinde hafiften bir gelişme oldu ama sırf bu durumu yüzünden toplantılara katılmaması gerekmez mi? biraz sorumlu bir asker bunu söylemez mi? tom'un benzer durumunda kendini bağlamıştı mesela. o nere bu nere? çok saçmalıyorlar bu konu hakkında. yürüdüğünü gördükten sonra da aynı şey olacaksa yok artık diyorum. karen'in başa geçmesi de çok saçma bu arada.

.düşman uzaylı liderinin ismi midir nedir? birinden bahsediyorlar iki bölümdür, anladığımı söyleyemem. volm'lar mı demiş bunlara bak karşınızda şunlar var bunlar var diye onu da bilemedim. zaten volm'lardan bir şeyler çıkmazsa şaşırırım. ne ara konuşmayı öğrenmişler onu da açıklasalarmış keşke. diğerleri daha gelişmiş ama insan vasıtası ile konuşuyorlar idi.

.bebek meselesini niye saklar bir insan? anne korumacılığı mıdır? niye test yapmaz gizliden gizliye? kafayı mı yiyor kadın? ne oluyor devamlı böyle kıçı kırık, keşke şöyle yapmasaydım böyle yapmasaydım tarzı gizemler mi verecekler bu sezon çözemedim.

.bir de üstüne enerji tedariklerini kesmeleri yüzünden bunlar üzerine gelecekmiş diye uyarı veriyorlar. e iyi de baştan beri niye duruyordu? saldıracakları belli değil miydi yani? bu uzaylılar hiç zeki hareket etmiyorlar. o çok kötü.

--- spoiler ---