6 Haziran 2013

invasion s01e21:

Round Up

--- spoiler ---

.elemanın planı fena değil ama insanları fırtınaya çıkarmak yerine üstlerine uzaylı yağdırsa daha güzel olurmuş. bütün kasabayı değiştirmeye niyet etmiş iyi güzel ama hasta olanları kabul etmiyorlar idi. neye göre ayırıyorlar bunu? ölsünler önemli değil diyordur herhalde.

.diğer tarafta hamile karılar var, hepsi ölecek mi şimdi? nasıl doğurmaları mümkün o kadar uzaylıyı? bakalım ne olacak son bölüme gerilimi yükselterek geldiler güzel yaptılar.

.yolun yarısında bunların geri dönmesi yerine aileleri bırakıp geri dönmeleri de olabilirdi. daha erken davranmak falan filan ne bileyim germeden etmeden, aileleri tehlikeye atmadan planları engellemek falan mümkün olabilirdi.

.şimdi o kadar insanı nasıl koruyacaklar? tam da fırtına falan her şey hazır. bölümler bir yerden sonra bunları bir yere kapatmışlar da sorguya çekiyor gibi başlamaya başladı. sanırım askeriye gelip olaya el koyacak.

.bir adet bölümü kaldı, finale gidişi beğendim diyebilirim. iç içe gerilimi güzel yapmışlar. dave meselesi de garip tabi. tomu da devredışı bırakmak istiyorlar o da anlaşılabilir. russel salak gibi yakalandı o pek olmadı.

--- spoiler ---