28 Haziran 2013

falling skies s01e10:

Eight Hours

--- spoiler ---

.birinci sezonun finali... savaşları ya da ölen kalanları hep sözle geçiştirdiler. ulan figuranlara biraz saygısı olur insanın bari iki patlama çatlama gösterin. mekanikler bastı bunların mekanı biraz orada gördük. biraz da dünyanın en saçma şekli ile bir bazuka ile güya çizik yaptılar uzaylı yerleşim yerinde...

.baştan beri plan neydi peki? mallığa gel şimdi insan sinir oluyor. bu uzaylı arkadaşların hiç mi hava desteği yok? madem hava desteğini biliyorsun nasıl araba ile yaklaşıp bombalamayı düşünebiliyorsun? üstelik planların ortaya çıktığı belli ola ola... neymiş zarar verebileceklerini göstereceklermiş falanmış filanmış.

.e iyi madem sinyal bozucunu bekle arkadaş, iletişimlerini kesmeyi düşün ne bileyim bir şeyler düşün. adamların süper teknolojisi var. gelmişler ta nerelerden senin bombalarına mı izin vereceklerdi?

.ha yani tamam tümden silmeliler, nasıl altından kalkamazlar? nasıl insanları yok edemezler demiyorum. olay olsun da dizi olsun kabul ama biraz makul yapın be kardeşim. nerde gerilla taktiği? intihar görevi diyorsun üstüne bir de ölmüyorsun. bombadan falan sağ kurtuluyorsun. çizik bile atamıyorsun.

.uzaylı aşığı elemanın durumu daha bir komik idi. insanların yerlerini söylemesine rağmen aralarına almadılar. hem bunu biliyor hem ben'i kurtarmak için onlarla birlikte gidiyor. bu da çok tutarlı gelmedi. hani yolu olsa niye aralarına almasından bu zenci oğlanı?

.çok çakma idi malesef ama gideri var tabi üstelik siz neymişsiniz be abi, nasıl da direniyorsunuz diye uzaylı ağzından insanlara söyletince gururlandık tabi hehe. şaka gibi ya yine de uzaylı merkezinde muhabbet döndüreceklerse ikinci sezon hoş olabilir tabi. izletsin yeter, ona bile şükür.

--- spoiler ---