1 Mayıs 2013

Ancient Aliens s02e07:

Angels and Aliens

--- spoiler ---

.melekler uzaylı imiş. Tamam güzel fikir, zaten dinler ile ilgili bütün bölümlerde bunu anlatıyorlar idi. O yüzden fazla yeni bir şey yok ama iyi melek kötü melek ayrıma falan güzel idi. Tabi o kadar cok laf ettiler ki kendileri ile çelişiyorlar. Mesela devler ırkı diye bir şey yok, fosilleşmiş dev görmedik dedi. Halbuki fosilleşmiş deve ait diye bir tane kafa tası göstermişler idi. Mallar...

.şu kıyamet alametlerinden olan son savaş. Uzaylı savaşı olacak imiş. Uzaylıları bekleyelim o halde. Allah nurunu tamamlayacak ya bu iyi melekler ile kötü melekler arasındaki kapışma imiş. Lut olayındaki anlatım da biraz saçma idi bu arada.

.ibrahim peygamber meselesine de geldik. Kandırmış kötü meleğim teki bunu. Sonra da iyi melek bu durumu engellemiş hehe olaya gel.

.cin meselesine de geldiler. Ummanda cinlerin toplandığı bir mağara varmış. Bunların hepsi uzaylı tabi. Farklı titreşimler, ultra varlıklar falan fişmekan takılıyorlar öyle işte.

.sonunda islamın son uzaylı vakası oldğunu da söylediler. E yani söylediklerinin sonunda böyle düşünmek gerekiyor. Daha sonra bırakıp gitmişler ama tekrar gelecekler imiş. Lan geldiklerinde dünyanın da sonu gelecek ya. Ne faydası var bunun? şimdi bu belgeselin sonunda uzaylılara inanmayanlar uzaylıların geldiği ahiret gününde hesabını verecekler mi diyecekler? Vay anam vay.

.roswell olayı 33 paralel olayı falan çok saçma idi bu arada. Ulan o dağa melek inmiş de roswell de aynı paralelde imiş. Bin tane yere indiler. Ne alaka?

--- spoiler ---