27 Nisan 2013

the vampire diaries s04e20:

The Originals

--- spoiler ---

.klaus niye mystic falls'a geldiydi? saçmaydı ilk başta zaten. şimdi niye çıkartıyorlar o da saçma oldu. eğer diziden çıkartıyorlarsa bu köken meselesini hiç iyi yapmıyorlar. eğer hikayeyi ikiye ayıracaklar ise eh bu olabilir. kral olsun elaman, çocuk fikri de güzel tamam ama sanki çıkaracaklar gibi göründü.

.üstelik hikayeler tıkanmış gibi, bu bana komplo kuruyorlar diye gitti. yok kasabayı beğendi yok babası kovalıyormuş da güçsüz hissediyormuş. yok kankası varmış da bunun yerine geçmiş falan filan. kuralları çiğnerim muhabbeti yapacağına herkesi öldürebilir? ne diye kendini tutuyor anlamadım.

.en son güvenlerini kazanma muhabbetine de ne gerek var? güç ile bitmiyor mu iş? o kısmı da pek anladığım söylenemez ya yine bir plandır tamam. o değil de şu vampir aleminin tek delikanlı adamı elijah. adam diziye değer katıyor resmen. aile bağları kuvvetli delikanlı bir abimiz. yine ağır laflar etti, ağır duruşlar sergiledi.

.elena olayının boku çıktı, eziyet ederek insanlığını kazandırma oyunu oynuyor iki kardeş oğlan, kızımız da bunlara direniyor falan. allahtan pek göstermediler.

--- spoiler ---