24 Nisan 2013

revolution s01e14:

The Night the Lights Went Out in Georgia

--- spoiler ---

.miles çirkef bir insanmış ona eğildiler biraz. koskoca nükleer bombayı çantada taşımak nasıl mümkünmüş o da garip geldi biraz. miles'ın bunalım takılması hiç iyi olmuyor. pek de oynayamıyor sanki bunalım rolleri. o dik başlı asi bir insan, öyle devam etsin.

.dizinin çerçeveyi genişlettiler o iyi oldu, monroe cumhuriyetinden çıktılar georgia'lara geçtiler falan. daha gelişmişler, mevsimler daha iyimiş. ürünler daha iyi, daha çok para falan. buharlı motorlar ile otobüs bile yapmışlar. allahtan buharlı motor kullanımına falan bir şey demiyorlar. sadece ekonomi ile ilgili bir meseleymiş belli ki.

.diğer taraftan kule yolculuğunda bu nanitlerin kanser önleyici bir etkisi varmış. ilk etapta oğlunu bu şekilde hayatta tutmuş. nasıl çürük bir insansa astımlı kanserli neyse artık türlü çeşit hastalığı varmış ama bunu hayatta tutmuşlar.

.savunma bakanlığı ve silah muhabbeti ile birlikte mi yürütmüşler bu projeyi onu bilemedim. hem ne alaka elektriği yalıtmak ile kanserli hücreyi durdurmak falan onu da çözemedim ama kötü değil.

--- spoiler ---