17 Nisan 2013

dogtown s02e04:

New Lives

--- spoiler ---

.üç ayaklı bir köpek var, üstüne kilosu da yüzünden kalçası çıkmış yanlış yerlere girmiş. yürürken acı çektiği her halinden belli. her şey tamam başkası uyuturdur demek ve bunu vurgulamak garip geldi niyeyse. bir kere fizik tedavi ile aştılar, en azından böyle gösterdiler. ameliyat bile olmadı, belki ameliyat olacak bile durumu yoktu bilemiyorum ama yaptıkları işi büyütüyor gibiler. tamam mekanizmaları acayip, tamam akapunktur mudur nedir, hayvana bile yapmaları çok hoş ama ne bileyim bırak görüntüler konuşsun.

.yalnızlık sıkıntısı çeken bir büyük köpek var idi. kafeste devamlı ağlayıp duruyor. eğitmenlerden teki önce yakınlaşıyor sonra evine götürüyor ama evde dört köpeği daha var. ayarlayamıyor bir türlü. ha belki yolu da olmayabilir ama bir şey yapıyormuş gibi bunu göstermelerine biraz canım sıkıldı. hemen aile bulsanıza arkadaşım işte...

.enerjik yavru bir sokak köpeği var son olarak, en sıkıntısızı bu diyorduk ama tek sahiplenilmeyen bu kalmış. diğer ikisi sahiplenilmiş. 3 ay mı ne uğraşmış, ışık yakıyor kasedi burnu ile iteliyor falan. tabi üstüne atlamayı kesmesi, odaklanmayı sağlaması bunlardan çok daha büyük işler ama 3 ay lan... hiç biri bir cesar millan değil, adam dakkasında yapardı hehe.

--- spoiler ---