17 Nisan 2013

Ancient Aliens s04e11:

Secrets of the Pyramids

--- spoiler ---

.piramitlerin kendisi gizemli zaten bir de bu amcaların gözünden çılgınca geliyor kulağa. bosnada ve çinde saklanan piramitler olduğunu söyleniyor. neden saklanıyor? çünkü bir şeyler bulmuşlar falan gibi. bosnada dağa piramit demiş elemanın teki. garip aslında, nerden baktığınla alakalı olması sinir bozucu çünkü bunu testini yapamayacak durumda mıyız? çinliler niye engelliyor? malum...

.piramitler üzerine çılgın bilim insanı bir araştırma yapmışmış, henüz keşfedilmemiş bir enerji kalkanı yapabiliyor imiş. üstüne bu enerji kalkanı ağırlıksızlaştırıyor imiş. çözümden soruna doğru açıklamalar gibi ama bu buldukları neden test edilemiyor peki? kimse sallamıyor mu? yoksa nedir anlamadım. garip ama hakkaten.

.neden her tarafta piramit yapmışlar? bu da garip, birbirlerinden mi görmüşler devamlı? o kadar eski çağda birbirlerini görmelerinin imkanı var mı? ya da kalıntılarını artık, bunlar da acayip tabi. enerji ağlarıdır, bir enerji kaynağı olmasıdır gibi lafları zaten daha önceden etmişlerdi. kısmen tekrar niteliğinde idi bir kısmı.

--- spoiler ---