24 Nisan 2013

Defiance s01e02:

Pilot, Part 2 

--- spoiler ---

.bomba hikayesini kolay bitirdiler, standart tepkiler de geliyor fazlasıyla. o kapıdan çıkarsan geri dönemezsin bile dedi adamlar daha ne desin hehe. o kadar yıllar geçmiş aile içi olaylar değişmemiş demek.

.üstüne farklı kültürler bir arada yaşamak, insan hakları, iyilik falan gibi şeylerden de dem vurdular hafiften. bunlar biraz eğreti duruyor ama yapacak bir şey yok. bölümü doldurmalık serpiştiriyorlar gibi.

.şu ingiliz hatunun banyo sahneleri pek tatlı yalnız ikidir gösteriyorlar, devamlı banyoda geçiyor bunların zamanları herhalde. tabi yine dil meselesine girmeden olmaz. kendine özel küfürü olan kaç tane dizi vardır? 

.pilot bölümün devamı olarak olaylar toparlandı, daha az aksiyon var idi. son bölümde kaçan haini cezalandırma ve önüne geçme meselesi ile kalkanı bozan elemanın gidip eski şehir kalıntılarından nükleer tesisi havaya uçurup kasabayı yok etme planını engellediler. böyle de bölüm bitti. ha devamlı kasabayı yok etmeyi engelleyecekler ise işimiz var. şimdi konuları bitirdiler gibi, güzel bir şeyler bulurlar inşallah diyelim.

--- spoiler ---