20 Mart 2013

the vampire diaries s04e16:

Bring It On

--- spoiler ---

.güzel laflar edildi biraz ama yetersiz idi, sıkılıyorum tekrardan bu seriyi izlerken. dört sezon geçmiş, az kısmında keyif aldığımı söyleyebilirim. ha yine de izlemeye devam ettirmeleri de başarı tabi ama kaç tane takip edilecek fantastik seri kaldı ki diye de sorarım arkadaş.

.neyse elena'nın insanlığını kapatması meselesinin bokunu çıkaracakları belli oldu. yok neymiş tekrar açması için nedeni yokmuş yok başka bir şey imiş. damon baştan beri kapalı tutmuyor mu bunu? adam süper bir insan özünde o halde. stefan son kapatmamış mıydı? aç kapa artema gibi değilse o da iyi idare ediyor sayılır. bu ikilemler kabak tadı verdi, hadi bir iki yaptın ama tüm karakterler sırayla böyle mi olacak?

.hem görsel ikizi, kötücül ikizi, tadında bir tane varken ikincisi iyice fazla bence. tamam çatır çutur soyunması, ponpon kızlığı falan hoş. görmek isteriz kendisini bu şekillerde ama yeter mi? yetmez tabi...

.siles'ın uyandığına yormak ya da shane'in öldüğü gibi mevzuları resmen es geçtiler koca bölüm. bir numara olmadı. bir tarafta ketrın ile ilgili bilgi toplamak için koca koca laflar bizim asırlık klaustan diğer tarafta damon'un eğitici lafları vampir olmak üzerine derken. başka da bir şey yoktu bölümde.

--- spoiler ---