27 Mart 2013

The Lion Ranger e03:

Death in the Kingdom

--- spoiler ---

.isminin açıklanmasını istemeyen bir adam destekliyormuş bunları. para meselesi şimdilik çözüldü demişler ama sanki başından beri de çözülmüş gibi belgeseli bu kadar zamana yayarak mı yaptılar gerçekten ne bileyim bir garip geldi bu para meselesi bana ama adam kendi özel parkını yapmış, normaldir herhalde. aslanların tırnakları da var bu arada ona da dikkat ettim hehe.

.ayrıca önceki bölümden kalan genç aslanın ölümü meselesi de sürü yüzünden olmamış. otopsi uzmanı değiller ama anlattıklarına göre dövüşme izi yok ve dili şişip boğularak ölmüş bu da engerek yılanının ısırığına dalalet ediyor imiş. krallıkta neden yılan var diye düşündüm ama yapacak bir şey yoktur herhalde. geçen kurtarılan aslan da yılandan öldüydü, amma öldürücüymüş bunlar.

.tek başına kalan yavru ve alıştırdığı iki dişi ile oynamalarını daha önce görmüştüm. elbisesini kemiriyorlar, orasını burasını ısırıyorlar falan. tırnaklarını çıkarmaması gerektiğini ya da elini ısırmaması gerektiğini burunlarına vurarak öğretiyor imiş. adam sanki köpek eğitiyor arkadaş hehe. güzel görüntüler ama, tebrik ederiz kendisinii.

.ailesi ve aslanları ile uzun ömürler dileriz.

--- spoiler ---