10 Mart 2013

nikita s03e13:

Reunion

--- spoiler ---

.amanda yine aman vermedi. bölümün büyük kısmı tahmin edilebilir şekilde aktı... sonunda bir numara yapacaklarını beklemezdim ama yine de orta kısımlarda bunun işaretini verdiler amanda ile nikita sohbet ederken.

.bir türlü öldüremiyorlar tabi birbirlerini içten içe seviyorlar. çocuğu gibi görüyor, üstüne ihanet etti gibi görüyor bir de en son öldürmemesini aşağılama olarak görmüş o yüzden dengesi kaçmış bu amanda'nın, eh pek açıklayıcı değil ama idare eder.

.owen sıyırdı iyice, ari'ye daldı. geçmişini falan öğrenmek istiyor da operasyonu berbat ediyordu az daha. açığa alındı kendisi bizim maykıl tarafından. maykıl elini daha iyi kullanıyor bu arada.

.neyse işte ari'nin çocuğunu kurtardılar. güvenlikçisi alman tip de baba rolüne geçmiş, sağlam eleman imiş. onunla birlikte yaşamaya devam edecekler.

.derken nikita alex'i çıkartacak diye beklenir iken amanda geldi, aldı ve gitti. işkence mi yapacak? alexi yeniden mi eğitecek? ihanet meselesinden devam edecekler herhalde bu olay üzerinden. bakalım artık.

--- spoiler ---