14 Mart 2013

makurosu furontia s01e25:

Your Sound

--- spoiler ---

.finali hayal kırıklığına uğrattı beni, hele bir önceki bölümden bu noktaya gelmek... abarttılar, şarkıdır türküdür tamam kabul ettik de susmadan şarkı söylediler nerdeyse. ne olduk yani bu kadar?

.önce rankanın abisi sonra ranka etkisinden kurtuldu esas kötü kadının. ondan sonra da ezeli düşmanları vajra bunlara yardım etti. niye? yok iletişimmiş, yok hepsinin farklı olduklarını anlamış, yok sheryl etkilemiş yok bilmem ne? ilk defa mı söylüyor sheryl sanki? açıklamaları hiç beğenmedim.

.zaten durumun açıklaması da olmaz arkadaş, hepsi birlik olup evrenin efendisi olmuş bir tipi öldürdüler. baştan beri tek kötü o kadınmış yani, kendisi cyborg muydu neydi? orası bile belli olmadan bitti.

.aşk üçgeni desek daha saçma bitemezdi. alto harem kursa yeminle daha mantıklı olurdu. ranka pes etmeyeceğim diyor? lan çalışma meselesi mi? ne yapacak? küçük süprizler mi yapacak? hay allahım neyse gerdiler beni yok yere.

.tamam görüntüler falan iyidi hoştu, yeni dünya bulmalarına da bir şey diyemeyeceğim. o da iyi güzel ama ne bileyim bu şekilde olmamalıydı. bir de poz veriyorlar falan artık abarttılar. o kadar çizdik bari poz da verdilerim ailecek dedirtmişler herhalde. yazık etmişler bu finali hak etmemiş bu anime.

--- spoiler ---